onsdag 23 mars 2016

Marstrand

Helgen som var hade SIV stick i väst anordnat en stick helg på Marstrand, det började på fredag och avslutades på söndagen. Jag och en stickvän var där på fredagen, då gick vi på kurs för Maja från Majas Manufaktur. Fota stilleben av stickade plagg ect. Det var en så lärorik och rolig kurs med trevliga kursdeltagare några även från Danmark. På fredag em åkte vi hem för att återkomma på lördag morgon. Då gick vi en kurs att färga sockgarn med Mia Dehmer sk Vickevira det var så kul! Och inte så svårt som man kan tro. Ska bli så spännande att sticka något av ett egen färgat garn. Fick tips från en kursdeltagare från fredagen, hon hade stickat en sjal i garnet hon färgat på en kurs från förra året. Den var så fin så det lutar åt att jag kommer sticka en sjal....

Stickningen som fick många timmars stickning var min klänning Ulli.


På lördag kväll åkte vi hem så nöjda och med mer kunskaper och lite nya bekantskaper. Detta var en så trevlig upplevelse som jag gärna gör om och då vill jag om det går gärna bo kvar över helgen. Får se om man lyckas knip en av de åtråvärda platserna.

Sticka och njut i påskhelgen!1 kommentar:

  1. Snyggt sockgarn, färger jag tror du är nöjd med! Ja, de andra fotona är också fina, den kursen verkar ha varit riktigt bra!

    SvaraRadera