onsdag 9 mars 2016

Fårfest

Besökte Fårfesten i Kil i fredags. Det var första gången jag var där men defenetivt inte sista gången. Det fanns så mycket att se och där var många besökare så jag fick inte så många bra kort tagna.
Men denna tovade dam fastnade på bild iallafall. Verkligen ett underbart hantverk.
Det fanns så mycket att se och så många utställare. 


Några inköp blev det också, bla det nya garnet som Petra Magasinduett säljer POP, så mjukt. Fina knappar köpte jag också av Petra, dom är tillverkade av Fröken fyrkant och är av läder.
En kofta skall det bli som heter Benedetta, köpt från Ravelry. 


Ett mönster av Kristin Viren klänningen Ulli köptes också hos Magasin duett . Roligast av allt var att Kristin var där och jobba så jag fick handla mönstret av designer själv!! Valde att sticka klänningen i mörkgrått Supersoft. 
En perfekt social stickning som lär ta tid, stickor 2 och 36m/10cm. Gillar att sticka på tunna stickor så det är helt okej. Kjoldelen stickas på 2 1/2 så det kommer växa snabbare då ;-)Ville även testa Tusinfryds Engleuld så två nystan fick följa med hem. Inköpt från Majas manufaktur.
Så otroligt mjukt och skönt.


I slutet av veckan blir det mycket stickning då är det träff med mina gamla arbetskamrater. Så kul med flera timmars stickning med likasinnade!

Och nästa helg blir det två dagar på Stick i väst. Har kommit med på två kurser, ska bli så kul. 

Sticka och njut när vårljuset börjar visa sig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar