lördag 27 februari 2016

På stickorna

På stickorna just nu är Manduzana och Dödergöks sockor Actiniaria. 
Garnet är färgat av Manduzana och heter Andromeda i en färg dom döpt till Seawinkle, garnet har en liten glittrig tråd med i spinningen. Mönstret har Dödergök designat, vad kan då bli fel? Inget... ett roligt mönster att sticka och mycket bra passform. Min fot är ca en 39-40 och ganska smal, då har jag bara följt mönstret. Har man en mindre fot ska man nog ta tipset som står i mönstret att avstå vissa varv i diagrammet. Har stickat längre än vad bilden visar men färgen blev så bra på denna bild så det blir den jag visar.


Sedan så blev mitt val av UFO i mars en socka från en kal av Verybusymonkey som jag påbörjade i somras. Garn från Tant Kofta, Trekking Tweed heter det om jag minns rätt.
Så här långt har jag hunnit så det är drygt en socka till att sticka.


Har även teststickat åt Alpakkaanna sockan Sol Angelica, är klar med den första så det är dags att påbörja socka nummer två. Garn till dessa sockor är Fabel (gult) och Frost (grått).


Har även fått stickat lite på min sociala stickning sjalen Medvind av Clara Falk, stickar nu min andra sjal av detta mönster och valet av garn blev återigen Magasin Supersoft.


Må bra alla stickvänner!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar